optiek

Optimale zorg voor het oog. Oogmeting is vakwerk. Tom Haarmeijer is gediplomeerd optometrist. Zo doet hij onderzoek naar het gezichtsvermogen en de gezondheid van de ogen. Bij zijn optiekwinkel aan de Herenstraat zit dat wel goed.

U kunt lange wachtlijsten bij de oogarts omzeilen door uw ogen te laten onderzoeken bij Haarmeijer optiek. Informeer naar de mogelijkheden via info@haarmeijer.nl of bel voor een afspraak. 0572-351395.

Deskundig advies bij Haarmeijer juist wél vanzelfsprekend Tom Haarmeijer heeft er ruim tien jaar studie opzitten. Hij hecht veel waarde aan een persoonlijke ontwikkeling. “Ieder mens en ieder oog is uniek. Ik wil iedere klant objectief en deskundig kunnen adviseren.

opticien

Oogmeting is vakwerk. Als u in de bus stapt gaat u ervan uit dat de buschauffeur gediplomeerd is. Maar hoe zit dat met een opticien? Voor de wet is het geen erkend beroep. “Voordat u een oogmeting laat uitvoeren is het dus belangrijk om te weten of uw opticien wel gediplomeerd is,” legt Tom Haarmeijer uit. Bij zijn optiekwinkel aan de Herenstraat zit dat wel goed.

Tom Haarmeijer heeft er ruim tien jaar studie opzitten. Hij hecht veel waarde aan een persoonlijke ontwikkeling. “Ieder mens en ieder oog is uniek. Ik wil iedere klant objectief en deskundig kunnen adviseren. Als optometrist houd ik me immers dagelijks bezig met de zorg voor het oog in de ruimste zin van het woord. Ik verricht oogmetingen, ben bezig met het opsporen van afwijkingen of ziektes aan het oog en het aanmeten van brillen en lenzen. Die oogmeting verzorgen wij geheel vrijblijvend en kosteloos, maar wel op afspraak.”